Logo MojaObčina.si
DANES
17°C
1°C
JUTRI
22°C
4°C
Oceni objavo

Jožefov sejem 2024

POVABILO RAZSTAVLJALCEM 

Zavod za šport Jesenice objavlja javni poziv za zbiranje ponudb za oddajo prodajnih mest v najem v okviru tradicionalne prireditve

»JOŽEFOV SEJEM 2024«.

Objavljamo poziv za zbiranje prijav in ponudb za začasen najem prostora za postavitve stojnic na javnih površinah v času prireditve »JOŽEFOV SEJEM 2024« od 16. do 19. marca 2024. Sejem bo potekal na prireditvenem prostoru Stara Sava na Jesenicah - Muzej na prostem (pokriti prireditveni prostor). V času sejma bo poskrbljeno za pester glasbeno zabavni in športni program ter nočno varovanje.

Jožefov sejem je tradicionalno namenjen spomladanskim setvenim dejavnostim, kot so vrtičkarstvo, sadjarstvo, urbani vrtovi, avtohtona semena, ekološka pridelava, slovenska kulinarika v povezavi z avtohtonimi živili in jedmi in podobno ponudbo. Ob sejmu bo potekal tradicionalni športni dogodek »Pomladni tek«, poskrbljeno pa bo tudi za narodno zabavno glasbo.

Vse zainteresirane ponudnike vabimo, da predstavijo svojo ponudbo, ki imajo neposredno povezavo s tradicijo Jožefovega sejma. Izdelki so namenjeni predstavitvi ali prodaji, zainteresirani so dolžni sami poskrbeti za skladnost njihovega poslovanja z zakonodajo.

Sodelujoči ponudniki se za sodelovanje prijavijo na prijavnem obrazcu, ki je sestavni del vabila in se šteje kot pogodba. Z oddano prijavnico ponudniki soglašajo s Splošnimi pogoji sodelovanja na prireditvi »Jožefov sejem 2024«, ki so sestavni del tega vabila.

Rok za oddajo prijav je petek, 8. marec 2024. Izpolnjene in podpisane prijavnice pošljite na naslov: Zavod za šport Jesenice, Ledarska 4, 4270 Jesenice.

Ponudniki s pravočasno oddanimi prijavami in poravnanimi obveznostmi bodo imeli prednost pri izbiri prostora. Tisti ponudniki, ki ne poravnajo obveznosti preko transakcijskega računa organizatorja plačajo 30 € višjo ceno najema.

Zaradi omejenega prostora si organizator pridržuje pravico do omejitve števila ponudnikov in drugih pogojev.

Dodatne informacije so na voljo prek telefonske številke 04/5884 665 ali elektronskega naslova: zsj.programi@siol.net - Gaber Šorn.

Prijavnica in splošni pogoji so priloga tej objavi. »

Vljudno vabljeni k sodelovanju!


POVABILO ZA IZVAJANJE GOSTINSKE DEJAVNOSTI

Zavod za šport Jesenice objavlja javni poziv za zbiranje ponudb za oddajo javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času tradicionalne prireditve

»JOŽEFOV SEJEM 2024«.

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času tradicionalne prireditve »Jožefov sejem 2024«, ki bo potekala od 16. do 19. marca 2024, na prireditvenem prostoru Stara Sava na Jesenicah.

1. Predmet poziva: oddaja prostora in opreme (gostinske stojnice (»jurčka«) 10 kompletov gasilskih miz), z namenom izvajanja gostinske ponudbe s prehrano na prireditvi »Jožefov sejem 2024«. Izhodiščna cena se ne spremeni, četudi ponudnik vzame v najem samo prostor in ne opreme.

2. Lokacija: Stara Sava, Jesenice - javna površina, pokriti prireditveni prostor.

Več v prilogi, obrazec za ponudbo je priložen vabilu. »

Rok prijave: 26.2.2024.


POVABILO ZA ZABAVIŠČNI PARK

Zavod za šport Jesenice objavlja javni poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem javne površine za postavitev začasnega zabaviščnega parka v času tradicionalne prireditve

»JOŽEFOV SEJEM 2024«.

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za postavitev začasnega zabaviščnega parka v času tradicionalne prireditve »Jožefov sejem 2024«, ki bo potekala od 16. do 19. marca 2024, na prireditvenem prostoru Stara Sava na Jesenicah.

1. Predmet poziva: zbiranje ponudb za oddajo prostora za postavitev začasnega otroškega zabaviščnega parka z namenom sejemske popestritve »Jožefov sejem 2024« od 8. do 20. marca 2024 (pripravljalna dela niso všteta v obdobje).

2. Lokacija: javna površina na Stari Savi med poslovnimi prostori družbe KOV d.o.o. in Vipro d.o.o.; parc. št. 897/11, 901/15 in 902/120 k. o. Jesenice, k.o. cca 900 m2, last Občine Jesenice. Natančneje je lokacija razvidna in priloženega »ortofoto« posnetka.

Več v prilogi, obrazec za ponudbo je priložen vabilu. »

Rok prijave: 26.2.2024.


(vir: zsport-jesenice.si)

Oglejte si tudi