Zaposlitev

Obalno-kraška regija
Petek, 14. Junij. 2024

Viličarist v proizvodnji (m/ž)

Vas zanima delo v skladišču v podjetju, ki izdeluje inovativne rešitve za mednarodna podjetja? Želite postati del prijetne ekipe v odgovornem podjetju, ki občutno prispeva na razvoj okolja, v katerem deluje? Naš poslovni partner, ugledno podjetje v okolici Kopra, širi svojo ekipo in vabi prav vas na delovno mesto "Viličarist v proizvodnji (m/ž)"!
Moje Delo
Obalno-kraška regija
Sobota, 15. Junij. 2024

Voznik – skladiščnik za PE Koper

Glavne naloge in odgovornosti: dostava blaga z lahkimi dostavnimi vozili znanim naročnikom, komunikacija s kupci, delo v skladišču, prevzem, odprema in sortiranje blaga...
Moje Delo
Obalno-kraška regija
Nedelja, 16. Junij. 2024

Junior logist (m/ž) v Kopru

Si želite dinamičnega dela v logistiki? Uspešno, mednarodno logistično podjetje išče sodelavca, ki bi opravljal tako pisarniško kot tudi terensko delo. Podjetje zaznamuje visoka strokovnost, odličnost in spoštljiv odnos do sodelavcev. Ne odlašajte in se prijavite še danes.
Moje Delo
Obalno-kraška regija
Ponedeljek, 17. Junij. 2024

Skladiščnik (m/ž)

Uveljavljeno proizvodno podjetje krepi svoj tim in v svoje vrste vabijo osebo za delo v skladišču. Če si želite postati del profesionalne, strokovne in predane ekipe ter vas odlikuje natančnost in odgovornost, vas vabimo k prijavi na prosto delovno mesto Skladiščnik (m/ž).
Moje Delo
Obalno-kraška regija
Ponedeljek, 17. Junij. 2024

Skladiščnik (m/ž)

Za uveljavljeno mednarodno podjetje, ki se ukvarja z razvojem in proizvodnjo izdelkov, iščemo osebo za prosto delovno mesto Skladiščnik (m/ž). Če iščete zaposlitev v podjetju, kjer se pri delu uporabljajo le najboljši materiali, oddajte svojo prijavo na prosto delovno mesto in postanite del uspešnega tima.
Moje Delo