Logo MojaObčina.si
DANES
25°C
11°C
JUTRI
22°C
11°C
Oceni objavo

Vabljeni k sodelovanju na pustovanju v Ivančni Gorici

Tudi letos Občina Ivančna Gorica in Zavod Prijetno domače v sodelovanju s Plesnim klubom Guapa pripravljajo pustovanje s pustno povorko na Sokolski ulici v Ivančni Gorici. Pustovanje bo potekalo na pustno soboto 14. februarja dopoldan. K sodelovanju vabljene organizirane skupine in posamezniki, najlepše maske po izboru komisije bodo nagrajene.


Pustovanje bo potekalo na Sokolski ulici v središču Ivančne Gorice, na letošnjo pustno soboto, 14. februarja. Pevci, igralci, plesalci, likovni ustvarjalci, športniki, turistična društva, gasilska društva, šolski razredi, vrtčevske skupine, poslovni kolektivi, … skratka vsi ljudje dobre volje in vseh starosti vabljeni, da se pridružite veselemu pustovanju, bodisi kot skupinska ali posamezna maska. 


Organizatorji bodo za prijavljene skupine poskrbeli za okrepčilo, najboljše maske po izboru komisije bodo bogato nagrajene, pustno rajanje pa bo spremljal bogat program in obisk cirkusa bratov Malek, ki bo še posebej razveselil najmlajše. Pridih pusta obljubljajo tudi ponudniki na sobotni tržnici.

Informacije in prijave skupinskih mask (obvezno) potekajo na: 041 437 382,miha.genorio@ivancna-gorica.si.
Vabljeni!


Vir (tekst in foto): http://www.ivancna-gorica.si/aktualno/?id=4683

Oglejte si tudi