Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Na Mestnem kopališču Čarobni klobuček in Dedek Mraz

Če bodo v soboto, 28. decembra,  vaši otroci že nekoliko nemirni ali pa naveličani domačega prazničnega vzdušja, jih ob 11. uri lahko pripeljete na Mestno kopališče Višnja Gora, kjer jih čaka zanimiva otroška predstava Čarobni klobuček, za njo pa Dedek Mraz.  Predstavo je pripravilo Družinsko gledališče Kolenc.

 

Kavarna Mestnega kopališča Višnja Gora  je odprta tudi v prazničnih dneh. Danes so začeli ob 12. uri, sicer pa  na zadnjo noč v letu tudi tokrat pripravljajo že tradicionalno silvestrovanje. 

 

Višnjanski polžki je znamka izdelkov Višnje Gore - Slovenske pravljice, mesteca in deželice okoli njega, od nekdaj prepoznane po svojem posebnem simbolu - polžu.

Sladki Višnjanski polžki, kot na primer čokoladni polžki ali medenjaki, posebej dobro teknejo ob kavici v Kavarni Mestnega kopališča v Višnji Gori, otroci pa jih navdušeno hrustajo med sprehodom skozi skrivnostno srednjeveško mestece, prav tako zavito kot je polžja hišica. In nikar ne pozabite okus Višnje Gore podariti svojim prijateljem in sorodnikom doma in po svetu. Naš nabor izbranih spominkov Višnje Gore pridno raste. Prilagojeno vašim željam ga redno dopolnjujemo. Prijazni pozdravi iz Višnje Gore, prave slovenske pravljice.

 

Vaše sporočilo, naročilo, mnenje ali posebne želje  lahko pošljite na naš e-naslov:

info@visnjagora.eu

Oglejte si tudi