Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Temeniški otroci na dobri poti, da postanejo Mali junaki

Pred časom smo na spletni strani objavili, da učenci 1. in 2. razreda z učiteljico Mojco Kravcar Glavič iz Podružnične šole Temenica in učenci 7.b razreda Osnovne šole Ferda Vesela Šentvid pri Stični z učiteljico Jelko Rojec, sodelujejo na natečaju Mali junaki Slovenije, kjer predstavljajo svoj razred. Za njih je možno glasovati večkrat v razmaku desetih minut, s pomočjo vaših glasov pa lahko prejmejo bogate nagrade. 


Učenci PŠ Temenice svoj razred predstavljajo pod sloganom »Mi smo mali junaki, ker nas je malo, a dosegamo veliko«, med tem ko se šentviški učenci predstavljajo »Naš razred je kul, ker nas združuje duh ustvarjalnosti«. Za njih lahko glasujete tukaj: 

Mali junaki Slovenije – PŠ Temenica 

Mali junaki Slovenije – OŠ Ferda Vesela Šentvid pri Stični 

Glasovanje poteka v dveh krogih. Prvi krog glasovanja je potekal od 12. maja do vključno 22. maja 2014. V finalni krog se je uvrstilo 20 predstavljenih razredov, ki so do zaključka prvega kroga prejeli največ glasov. Med najboljših dvajset razredov sta se uvrstili tudi učenci iz Šentvida in Temenice. Prav slednji so na dobri poti, da postanejo Mali junaki Slovenije. Glasovanje je možno samo še do 10. junija do 12. ure. Razglasitev rezultatov bo 11. junija 2014. 

Glasujmo! Veseli bodo vsakega našega glasu.


Vir (tekst in foto): http://www.ivancna-gorica.si/aktualno/?id=4469

Oglejte si tudi