Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
7°C
SOB.
23°C
7°C
Oceni objavo

Energijska medicina

Medicina sodobnega časa, imenovana tudi vibracijska, kvantna, ki jo lahko prakticira vsakdo

Se pogosto  počutite slabo, utrujeni, izpiti, brez volje do dela, apatični, mogoče vas stalno nekaj boli, vam gre na živce, vstajate bolj utrujeni, kot ste  legli?

 

Obstajajo preproste tehnike, s katerimi lahko vsakdo od nas  ponovno požene svojo energijo po telesu, se pomiri, poveča svojo sposobnost koncentracije in učinkovitosti ter premaga celo bolezen.  Eno najuspešnejših sodobnih tehnik samozdravljenja uči in uspešno prakticira svetovno znana zdravilka Donna Eden.  

 

Vabljeni na brezplačno predstavitveno delavnico energijske medicine  »5-minutna dnevna rutina« v petek, 12. septembra 2014  ob 17. uri v Knjižnico Ivančna Gorica.  Na delavnici se boste naučili nekaj učinkovitih, preprostih vaj (po Donni Eden) za dvig energije, povečanje vitalnosti, zbranosti, odpravljanje psihične napetosti, miselne prenatrpanosti in krepitev imunskega sistema kot »5-minutno dnevno rutino« ter nekaj vaj, s katerimi si na enostaven način pomagamo  v kriznih  situacijah.

 

Delavnico bo vodila  novinarka  Ana Vatovec, drugače tudi poznavalka psihologije,  astrologije, numerologije ter vaj in tehnik energijske medicine in energijske psihologije , ki pravi:  »Spretnosti, ki sem se jih sama naučila in preizkusila skozi  življenje, predvsem v težkih življenjskih preizkušnjah, bom delila z vami.  Če uspeva meni, zakaj ne bi tudi vam?!«

Oglejte si tudi