JUTRI
19°C
11°C
TOR.
19°C
12°C
Oceni objavo

Slovenska glasbena estrada za Rokometni klub SVIŠ

Rokometni klub SVIŠ Ivančna Gorica je v petek organiziral veliki adventni koncert v podporo klubu, ki je v dodobra napolnjeni osnovnošolski dvorani privabilo slovensko glasbeno estrado. 


Program je povezoval domačin in nekdanji član ivanškega kluba, zdaj igralec v ljubljanski DramiKlemen Janežič, za popestritev programa pa sta poskrbela imitatorja Sašo Hribar in Tilen Artač. Med glasbeni imeni so se predstavili Big Band RTV Slovenija, Nuša Derenda, Nina Strnad, Nuška Drašček, Romana Krajnčan, Omar Naber, Marko Vozelj, za pridih domačnosti pa sta poskrbela mlada in nadobudna Zborallica ter seveda večno nepogrešljivi Stiški kvartet.


Med obiskovalci koncerta so bili številni ljubitelji rokometa in podporniki, donatorji ter sponzorji domačega kluba. Koncerta sta se udeležila tudi župan Dušan Strnad in podžupan Tomaž Smole. Občina Ivančna Gorica vsako leto preko razpisa sofinancira delovanje kluba in tako omogoča nadaljnji razvoj rokometa in delo z mladimi v naši občini. 

Zbrana sredstva (prodanih je bilo ca. 600 vstopnic) bodo namenjena za izboljšanje pogojev dela članov Rokometnega kluba SVIŠ Ivančna Gorica, ki se v 1. državni ligi uspešno merijo z najboljšimi slovenskimi rokometnimi klubi. 

1/9









Oglejte si tudi