Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

Novoletno srečanje za male in velike nogometaše

Drage nogometašice in nogometaši ter starši, v letošnjem letu smo skupaj doživeli veliko lepega in zanimivega. Vedno sicer ni bilo lahko, vendar smo vse težave premagovali z dobro voljo in veseljem do športa ter druženja. Nogomet ne jemljemo samo kot tekmovanje, saj nam je ravno tako pomembno skupno druženje in medsebojno razumevanje. Vse to želimo še nadgraditi v naslednjem letu. Otroci iz vrtcev, kjer izvajamo program Nogometne urice pa bodo, pred uradnim delom programa, odigrali svojo prvo tekmo z vrstniki iz drugih krajev. 
Da se primerno poslovimo od nogometnega leta 2013 in vsem zahvalimo za sodelovanje, vabimo vse nogometaše, starše, družinske člane in prijatelje na zaključno prireditev:
V soboto 21. decembra ob 10.30 v telovadnici Srednje šole Josip Jurčič v Ivančni Gorici.

 

Program VVZ:
9.30 - Zbor otrok iz VVZ in staršev ter prijateljev
11.00 - Prihod dedka mraza, obdarovanje ter zabavni program. 

Prireditev bo trajala predvidoma do 11.30 ure - lahko pa ostanete in si ogledate tudi program za starejše v klubu. Vsi otroci bodo prejeli priložnostno majico in skromno darilo. Medtem, ko se bodo otroci zabavali z vrstniki in bodo za njih skrbeli njihovi trenerji boste lahko starši in prijatelji čas prijetno izkoristili ob klepetu in okrepčilu.

 

Program NŠ:
10.30 - Zbor igralcev NŠ in staršev ter prijateljev.
11.00 - Prihod dedka mraza, obdarovanje ter zabavni program. 
11.30 - Revijalne tekme: U7 proti U8, U9/U10 proti staršem, mamice proti U11, ekipa deklet iz Gimnazije Ivančna Gorica proti U13, Ekipa Gimnazije Ivančna Gorica proti U15 ter tekma trenerjev proti NŠ.

Prireditev bo trajala predvidoma do 13.30 ure. 
Igralci naj pridejo v klubski opremi, starši in prijatelji pa bodo lahko čas prijetno izkoristili ob klepetu in okrepčilu.
Pripravili bomo tudi skromno bogat nogometni srečelov, na voljo pa bo tudi možnost nakupa opreme za vaše nogometaše.


Prijetne prihajajoče praznike,

Vaša nogometna šola


Vir (tekst in foto): http://www.ns-ivancnagorica.si/


Oglejte si tudi