Logo MojaObčina.si
DANES
20°C
13°C
JUTRI
21°C
10°C
Oceni objavo

Zbiranje predlogov za priznanja Občine Ig za leto 2024

Objavljen je javni razpis za podelitev priznanj Občine Ig za leto 2024, ki se podeljujejo posameznikom, gospodarskim družbam, samostojnim podjetnikom, zavodom, društvom, združenjem in drugim organizacijam za dosežke, ki prispevajo k boljšemu in kakovostnejšemu življenju občanov in imajo pomen za razvoj in ugled ter prepoznavnost Občine Ig. Priznanja se podeljujejo za dosežke na področju gospodarstva, vzgoje in izobraževanja, športa, kulture, znanosti, zaščite in reševanja, ekologije in drugih področjih človekove ustvarjalnosti. Na podlagi javnega razpisa se podelijo: naziv častni občan, zlata plaketa in priznanje. 

Pisne predloge oddajte na objavljenem obrazcu na naslov: Občina Ig, Govekarjeva cesta 6, 1292 Ig, Javni razpis za podelitev priznanj Občine Ig za leto 2024, najpozneje do 1. februarja 2024 osebno ali po pošti, prav tako pa morajo biti oddani tudi po elektronski pošti na naslov info@obcina-ig.si.

Celotni razpis in obrazec za oddajo predlogov na: https://www.obcina-ig.si/javni-razpis-za-podelitev-priznanj-obcine-ig-za-leto-2024/

Oglejte si tudi