Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
4°C
PET.
16°C
2°C
Oceni objavo

Delavnica LAS Sožitje med mestom

Spoštovani, vsi ki želite na območju LAS Sožitje med mestom in podeželjem, razvijati projekte podeželja, povabljeni, na delavnico, ki bo v torek, 28. 3. 2023 ob 17. uri v sejni sobi Centra Ig, Banija 4. 

Včasih se nam lahko zgodi, da vsi mi naredimo kakšen korak premalo in včasih kakšnega preveč proti zastavljenim ciljem in vizijam, zato pa je lahko bolj smiselno in uravnovešeno, ter uspešnejše, če v novo programsko obdobje Skupne kmetijske politike in Programa razvoja podeželja zakorakamo povezovalno - skupaj.

Pridružite se nam na delavnici, za pripravo Strategije lokalnega razvoja našega LAS, ki nam bo pomagala tlakovati pot za uresničitev vaših skupnih in zasebnih ciljev. Le z vami, ki živite in delujete na tem območju ter poznate lokalne izzive in potenciale, bomo preko projektov sofinanciranih iz evropskih skladov po pristopu LEADER /CLLD gradili razvoj lokalnega območja, ki ga pokriva LAS Sožitje med mestom in podeželjem.

Študenti, društva, kmetovalci, inženirji, ustvarjalci, ženske in moški, starejši in mladi, dobrodošli prav vsi! Prosimo, da svojo prisotnost potrdite preko spletne "prijave na delavnico" ali s kratkim sporočilom na naslov:
las-sozitje@rralur.si, najkasneje dan pred delavnico.
Vabljeni!



Oglejte si tudi