Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
13°C
PON.
26°C
12°C
PRENADENT D.O.O.
Zdravje in lepota, Zobozdravstvo

PRENADENT D.O.O.

Odprto

Danes Zaprto
Ponedeljek 13.00‒19.00
Torek 7.30‒14.00
Sreda 7.30‒19.00
Četrtek 13.00‒19.00
Petek 7.30‒13.00
Termini možni tudi izven ordinacijskega delovnega časa. Na dogovorjen obisk vas opomnimo z sms opomnikom. Ordinacijski čas AMBULANTE ZA OSEBE S POSEBNIMI POTREBAMI : sreda 8.00-12.00 Ordinacijski čas USTNEGA HIGIENIKA, ORALNE KIRURGIJE : sreda 12.00-19.00

Predstavitev

Samoplačniška zobna ambulanta PRENADENT se nahaja na robu ljubljanskega barja, v CUDV Draga na Igu. 
Oskrbo zobovja nudimo odraslim in otrokom.


Pri svojem delu uporabljamo nadstandardne materiale in sodobno tehnologijo. 

 Posebnost ambulante je prijaznost pacientom z izrazitim strahom pred zobozdravnikom. Uporabljamo enega vodilnih laserjev v zobozdravstvu, ki omogoča brezbolečinsko odstranjevanje kariesa. 

Oskrba zobovja je celostna. Čakalne dobe so kratke, termini obiskov prilagodljivi. Za vas si bomo vzeli dovolj časa in se vam popolnoma posvetili.

Študij končala na Medicinski fakulteti v Ljubljani, smer stomatologija leta 1996. Prve zaposlitve opravljala v javnem zdravstvu (ZD Cerknica, ZD Ljubljana) v ambulantah za odraslo, mladinsko, otroško in urgentno zobozdravstvo. Opravljala delo v koncesijski zasebni ordinaciji v Ljubljani. Leta 2003 začela sodelovati z zavodom CUDV Draga na Igu, skrbeti za populacijo s posebnimi potrebami. Leta 2006 začela opravljati delo v svoji zasebni zobni ambulanti Prenadent na Igu. Leta 2012 odprla še koncesijsko ambulanto za odrasle v Kranju. 


Ves čas po končanem študiju se še naprej izobraževala, doma in v tujini. Naredila raziskovalno nalogo s področja otroškega in mladinskega zobozdravstva, pridobivala dodatna znanja s področja zobozdravstva oseb s posebnimi potrebami, akupunkture, zadnje čase predvsem izobraževanja s področja laserskega zobozdravstva in implantologije. Leta 2009 začela delati kot moderator v internetni zdravstveni posvetovalnici Med.Over.Net. Članica Zdravniške zbornice Slovenije, Društva zobozdravstvenih delavcev Slovenije, Adriatic Laser Academy, Laser Health Academy. 

 

OSEBJE:

Nataša Prebil, dr.dent.med.

Darka Jovanovič, sms

Nevenka Kočevar, sms

Uroš Malenšek, ustni higienik

Saška Bizimoska Kodermac, spec.oral.kirurgije 

PRENADENT D.O.O. PRENADENT D.O.O. PRENADENT D.O.O.