Logo MojaObčina.si

Ig

JUTRI
24°C
11°C
SOB.
25°C
12°C

Seminarji za zdravo, srečno in uspešno življenje

2797
Organizator: Turistično društvo Kurešček

Na Valentinovo 14. februarja 2018 nas čaka izjemno zanimivo predavanje novinarja, raziskovalca miselnih procesov, izumitelja in našega sovaščana iz Podgozda Rudija Klariča. S filmom in z živo besedo bo predstavil svoj izum Prebujevalnica®.

V vzhodnjaški in budistični filozofiji pravijo, da živimo v svetu iluzije oziroma »maje«. Iluzija je nekaj lažnega, kar pravzaprav ne obstaja. Velikokrat jo primerjajo z vrvjo, ki je v temi videti kot kača in kot taka nam povzroča strah in težave. Veliko ljudi je iskalo način, kako preseči to kopreno iluzije in se iz neresničnega sveta dvigniti v svet brez miselnih vzorcev in predstav, ki jih ustvarja naš um.

Pri nas v Podgozdu imamo izumitelja, ki se je z iluzijo spopadel na svojevrsten način. Ustvaril je Prebujevalnico®, s pomočjo katere lahko na preprost način stopimo iz iluzije in svet uzremo takšnega, kot v resnici je, pri tem pa odpravimo miselne vzroke, ki so nas privedli do zdravstvenih, partnerskih, delovnih in drugih življenjskih težav. To je podobno, kot bi prižgali luč in spoznali, da vrv ni kača.

Rudi Klarič je za svoj izum prejel bronasto priznanje na 14. Mednarodni razstavi inovacij ARCA 2016 v Zagrebu. Na osnovi tega priznanja mu je Združenje Nikola Tesla 10. julija 2017 podelilo tudi priznanje »genij za prihodnost«. 
Všečkaj objavo

Oglejte si tudi