Logo MojaObčina.si

Ig

DANES
16°C
2°C
JUTRI
18°C
2°C

Seminarji za zdravo, srečno in uspešno življenje

Organizator: Turistično društvo Kurešček
Vstopnina: Vstop prost
Varno razstrupljanje

Obveščamo vas, da smo skladno z ukrepi Vlade RS in razglašeno epidemijo zaradi naraščanja števila primerov okužb s koronavirusom prestavili predavanje na kasnejši datum in sicer na 15.april 2020
V okviru Seminarjev za zdravo, srečno in uspešno življenje vabimo na predavanje dr. Iztoka Ostana z naslovom "Varno razstrupljanje".

Dr. Iztok Ostan bo na tokratnem srečanju spregovoril o pomenu razstrupljanja in kako se lahko tega na varen način lotimo sami. Predstavil bo test, s katerim lahko sami ugotovimo stopnjo toksimije v lastnem telesu. Predstavil bo tudi tri načine razstrupljanja: najbolj varen in nezahteven način s pomočjo izbranih prehranskih dopolnil, drugi način, ki je primeren za mlade in razmeroma zdrave ljudi z vnašanjem preprostih sprememb v načinu življenja in prehrane, na koncu pa bo spregovoril tudi o razstrupljanju s postom.

Dr. Ostan je glavni avtor nove teorije o apetitu za sebični gen, ki je bila objavljena v uglednih znanstvenih revijah s področja prehrane Trends in Food Science and Technology (2009) in Appetite (2010). Je avtor knjige Ko zdravila odpovedo (2001). Napisal je tudi knjige Beljakovine za življenje in smrt (2012), Prijateljem najboljše!, Sistem prehranske prve pomoči za starejše in ošibele (2013) in Žive vode (2013) ter več kot sto poljudnih člankov o prehrani in zdravem načinu življenja.

Predavanje bo tokrat izjemoma ob 18.00 in ne ob 19.00, tako kot smo vajeni. Predavanje smo na željo predavatelja premaknili za eno uro. Všečkaj objavo

Oglejte si tudi