K sodelovanju vabimo samostojnega kuharja za pripravo jedi v À la carte restavraciji, ker se restavracija odpira na novo, smo odprti za sodelovanje pri pripravi menija, saj bo le ta oblikovan na podlagi dnevno dobavljenih svežih surovin.
V restavraciji, ki je del butičnega hotela, pomočnik opravlja več nalog. Zjutraj pripravi zajtrke in nato pomaga pri pripravi jedi v skladu z navodili odgovornega kuharja za ta dan. Poleg tega skrbi za pomivanje posode ter za čisto in urejeno delovno okolje.
Delo zajema sprejemanje hotelskih gostov, njihovo prijavo, sprejem gostov v restavraciji ter pospremljanje gostov do mize. Poleg tega vključuje tudi postrežbo gostov, sprejem naročil, predajo naročil in strežbo a-la-carte.
V našem kolektivu zaposlimo sodelavko – sodelavca, ki bo opravljal naslednja dela: pomoč v kuhinji, pomoč pri organizaciji kuhinjskega dela, skrb za čistočo v kuhinji, ostala dela po dogovoru.