Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
2°C
JUTRI
13°C
4°C
Oceni objavo

V športni park na kavico, kaj kmalu pa tudi na tortico

Športni park Horjul ima novega upravitelja gostinskega objekta, to je mlada podjetnica, ki je svoje izkušnje v gostinstvu nabirala v Galiciji, na skrajnem zahodu Evrope, čisto od portugalski meji. Po letih študija in življenja ter dela v Španiji pa jo je ljubezen do domovine pripeljala nazaj.
Odločitev, da prevzame vodenje lokala, je bila pravzaprav naključna, saj je opazila razpis, ki ga je pripravila Občina in se prijavila na razgovor. Po usklajevanju in sestankih je sledil podpis pogodbe, ki je zasnovan na dolgoročnem sodelovanju, saj si Lea Kepic in odgovorni na Občini želijo, da bi ta lokacija postala prostor za druženje in stičišče tako športnikov, družin z majhnimi otroki kot tudi ostalih občanov. Med kratkim pogovorom o viziji in prihodnosti lokala je postalo jasno, da stremi k temu, da se gostje v lokalu počutijo sproščeno in domače, predvsem pa, da ga želi nenehno nadgrajevati. 

Lea Kepic, upraviteljica lokala v Športnem parku Horjul je takole opisala svoj nov projekt: 'Moja vizija lokala je, da se spremeni v prijeten lokal za vse domačine, športne navdušence in seveda družine. Še vedno delamo na nadgradnji in razširitvi ponudbe. V kratkem bomo razen pic ponudili tudi sladice in španske posebnosti, saj sva oba s partnerjem vodila uspešno restavracijo v Španiji 7 let, to sva predala, saj je zame Slovenija le najlepša. V načrtu imamo tudi izgradnjo igral, da bomo starši v miru spili vsaj kavico. Od domačinov pričakujem, da nas sprejmejo in upam, da nas pridejo obiskat in odidejo zadovoljni z željo po vrnitvi.'

Podobno željo je izrazil tudi župan Janko Prebil, ki je dejal, kako želijo razvijati lokacijo športnega parka, kar je nakazano tudi v načrtih za gradnjo nogometnega igrišča, kolesarske steze 'pump track' in ostale pripadajoče opremljenost, da bo to živahen kraj druženja vseh občanov in občank. 

Vljudno vabljeni, da si ogledate nove prostore in preverite pestro ponudbo različnih vrst piva. Sprejmejo tudi večje družbe, saj je prostor velik in sedežev zlepa ne bo zmanjkalo. Povabljeni na 'pavzo' v Pavzo.

 

Besedilo in foto: Peter Kavčič

Oglejte si tudi