Logo MojaObčina.si
DANES
10°C
4°C
JUTRI
10°C
4°C
Oceni objavo

Upravna enota Ljubljana omejuje število strank v čakalnicah na Sektorju za upravne notranje zadeve

Upravna enota Ljubljana obvešča vse uporabnike upravnih storitev, da začne v sredo, 11. marca 2020, veljati nov način sprejemanja strank v čakalnicah.  
Tako glavni vhod, s tem pa dostop do glavne pisarne, oddelka za javni red, oddelka za promet in oddelka za matične zadeve, kot tudi oddelek za tujce, na sedežu Upravne enote Ljubljana bodo zaprti oziroma bo dostop za stranke omejen, gibanje strank pa bodo nadzirali predstavniki varnostne službe in zaposleni na upravni enoti. 

Upravna enota Ljubljana želi omejiti število čakajočih v čakalnicah, zato pozivamo vse stranke, naj na upravno enoto zahajajo le v primeru nujnih in neodložljivih upravnih storitev.

Obenem pa vljudno prosimo, da mladoporočencev na obredih za sklenitev zakonske oziroma partnerske zveze ne spremlja več kot 10 oseb. 

Pri preprečevanju okužbe oziroma širjenja okužbe s koronavirusom sicer velja upoštevati povsem enake preventivne ukrepe kot pri drugih nalezljivih boleznih, ki povzročajo okužbe dihal. Najbolj učinkovita sta vsakodnevna preventivna ukrepa, ki jima velja dosledno slediti, torej redno umivanje rok z vodo in milom ter higiena kašlja. 

 

Alexandra Gregorc 

Oglejte si tudi