Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
3°C
SOB.
18°C
7°C
Oceni objavo

Javna dražba športne opreme

V prejšnji številki Našega časopisa ste lahko prebrali, da je Občina Horjul v začetku aprila začela postopek temeljite rekonstrukcije in spremembe namembnosti stare telovadnice Osnovne šole Horjul, iz katere bodo po novem zrasle štiri učilnice za predmetni pouk, dodatna učilnica za tehnični pouk in knjižnica. Dela se bodo predvidoma začela že v tem mesecu, zato je treba poskrbeti za odstranitev vse stare opreme.

Šola se je skupaj z občino odločila, da priredi JAVNO DRAŽBO in nanjo povabi vso zainteresirano javnost ter tako proda vso staro, a kljub temu uporabno športno opremo in orodje, ki se še nahaja v stari telovadnici. Vsem zainteresiranim zagotavlja, da bo izklicna cena za opremo in orodje simbolična, zbrani denar pa bo namenjen opremljanju novih prostorov.

Ponuja se vam torej čudovita priložnost, da obogatite ali dopolnite svoj športni kotiček doma ali kje drugje.

 

Nadja Prosen Verbič

 

JAVNA DRAŽBA bo potekala v stari telovadnici Osnovne šole Horjul, v četrtek, 12. junija 2014, ob 17. uri.

Po simbolični ceni boste lahko kupili: dvovišinsko bradljo, bradljico, več letvenikov ali ribstolov, dva kompleta rokometnih golov, mini trampolin, dvižno zaščitno mrežo za galerijo, olimpijsko gred, 6 garnitur konstrukcije za košarko, kroge, več lamelnih zaves, voz za blazine, garderobno omaro, plezalne drogove, lestve, vrvi in še marsikaj! Vabljeni!

 

Oglejte si tudi