Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
14°C
JUTRI
24°C
11°C
Oceni objavo

Hokejisti meljejo naprej

Prva ekipa odločno premaguje tekmece in se bliža cilju, ki so si ga zadali na začetku sezone, torej da tudi tokrat najvišje dvignejo pokal.

V Državnem prvenstvo Slovenije se je sicer celotno dogajanje v vseh kategorijah vrnilo nazaj v ustaljene tirnice po novoletnem premoru. Naša druga ekipa, ekipa TNT Dinamiti, je svoj nastop v rednem delu sezone že končala in zaseda 7. mesto na lestvici. To pomeni, da se bo v začetku februarja pomerila v spodnjem delu razigravanja, v kateri jim delajo družbo še ekipa Brezovice, Karlovca, Ščuk iz Cerknice in Žiraf. Cilj ekipe se je povzpeti na prvo mesto spodnje skupine, saj to predstavlja kasneje ugodnejšega nasprotnika v razigravanju. Medtem ko je pri naši prvi ekipi HK Dinamitov zgodba povsem drugačna. Ekipa je bila v mesecu decembru deležna številnih odpovedi nasprotnikov in to je privedlo v zelo pester in zahteven januar. V zadnjih dveh tednih januarja je ekipa odigrala 4 tekme. Z zmago na zadnji tekmi bi si naša ekipa zagotovila prvo ali drugo mesto na lestvici (odvisno od rezultata drugih ekip).

Pri mlajših selekcijah je tekmovanje prav tako zelo živahno. V najmlajših kategorijah U9 naši otroci neizmerno uživajo v dogajanju in zabavi. V kategoriji do 12 let naši igralci pod vodstvom trenerja Lebna igrajo odlično in že lahko vidimo, da se za naše naslednike ni potrebno bati. V kategoriji do 15 let pa že spremljamo prave napete hokejske obračune. Prav tako smo s to ekipo začeli priprave na prihajajoči največji mednarodni turnir za otroke Sparta Cup v Barceloni. Poleg ekipe do 15 let se ga bo udeležila tudi ekipa do 22 let, ki je dve leti nazaj osvojila omenjeni turnir v dveh kategorijah. Tako da je dogajanje v klubu ves čas zelo pestro in zanimivo.

 

Peter Kavčič, foto: HK Dinamiti

 

Oglejte si tudi