Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

Že četrta CD-plošča Mladih godcev

Ansambel Mladi godci iz Horjulske doline je izdal že 4. zgoščenko, njen naslov je Blizu si. Gre za odličen izdelek, na katerem je ducat skladbic, katerih avtorja sta vodja ansambla Mladi godci in Bogdan Marolt, ki z zasedbo sodeluje že od samega začetka.
Na zgoščenki so skladbice, ki so bile nagrajene na številnih festivalih in se vrtijo na radijskih postajah, posebej zanimiva pa je priredba skladbice Decembrski dan, ki jo v izvirniku izvajajo Primorski fantje. Zanjo so tudi posneli videospot.

Seveda pa so fantje poskrbeli tudi za promocijo, ki so jo pripravili v sklopu njihovega vsakoletnega koncerta – V veseli december z Mladimi godci. Letos se je koncert zgodil že tretjič, in sicer zadnjo nedeljo v novembru v Športni dvorani v Horjulu. Godci so medse povabili različne glasbene izvajalce in dobri dve uri dolg koncert je minil, kot bi mignil.

Mladi godci še sporočajo, da že veselo polnijo termine za igranje v prihodnjem letu. Vsem, ki si želijo njihove  najnovejše zgoščenke, pa sporočajo, da ob nakupu v mesecu decembru prejmejo poleg še brezplačno majčko. Vsem bralcem Našega časopisa želijo vesele praznike in glasbeno novo leto, ki prihaja.

Oglejte si tudi