Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
12°C
JUTRI
23°C
9°C
Oceni objavo

Občinske novice

•          Asfalt v Podolnici spomladi

Zaključek gradnje kanalizacije je bil predviden še pred iztekom leta, saj je zima dolgo prizanašala. Tik pred koncem pa je naredila svoje in tako preprečila asfaltiranje prekopanih cest, tako da bodo Podolničani asfalt pridobili šele spomladi.

 

•          Miklavž prinesel darila

Prvi izmed dobrih mož je v začetku decembra občane in občanke razveselil z darilom – setvenim koledarjem Občine Horjul. Ulice v Horjulu in preostali kraji so dobili praznično, novoletno podobo, ki pa ji boste svoj čar dodali tudi občani z okrasitvijo lastnih domov. Tako se je začel uvod v praznični december, ki se bo v ponedeljek, 31. 12. 2012, končal s silvestrovanjem na Občinskem trgu v Horjulu.

 

•          Zamenjane prve luči javne razsvetljave

Kot smo vas že obvestili v novembrski številki Našega časopisa, je občina pristopila k zamenjavi energetsko najbolj potratnih svetilk javne razsvetljave. V začetku decembra so se zamenjale prve svetilke, sledile pa bodo še druge, če bodo vremenske razmere to dopuščale. Na več lokacijah je tako pričakovati občasne motnje delovanja javne razsvetljave.

 

•          Vloga za znižano plačilo vrtca za leto 2013

Vse starše otrok, ki so vključeni v vrtec, opozarjamo, da je treba vlogo za znižano plačilo vrtca oddati do 31. decembra 2012 na pristojni center za socialno delo. Vloga se odda na skupnem obrazcu Vloga za uveljavljanje pravic iz javnih sredstev, ki je dostopen tudi na spletni strani Občine Horjul.

 

Oglejte si tudi