Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
14°C
PON.
26°C
11°C
KRILI IZDELKI IZ PLEKSI STEKLA D.O.O.
Dom in Vrt, Trgovina, Stanovanjska oprema, Dom in vrt, Specializirana trgovina

KRILI IZDELKI IZ PLEKSI STEKLA D.O.O.

Odprto

Danes Zaprto
Ponedeljek 07.00‒15.00
Torek 07.00‒15.00
Sreda 07.00‒15.00
Četrtek 07.00‒15.00
Petek 07.00‒14.30

Predstavitev

Pleksi izdelke ustvarjamo že od leta 1991. Začeli smo z izdelavo vetrobranskih stekel za motorje in navtiko ter dimenzijsko malimi pleksi izdelki, ki so potrebovali preciznost pri izdelavi. Ker smo imeli stroje za toplotno preoblikovanje pleksi stekla ter veliko znanja, se je izbor izdelkov, ki smo jih izdelovali, hitro večal.

S stalnim dopolnjevanjem potrebnih strojev za izdelavo pleksi izdelkov ter inoviranjem pri samem izdelovanju, smo tako sedaj sposobni izdelati tudi unikate, prototipe, dimenzijsko velike izdelke, zahtevne, precizno majhne in vse ostale izdelke po naročilu. S svojimi pleksi izdelki sodelujemo v farmacevtski panogi, igralništvu, navtiki, motošportu, trgovinski panogi, opremljanju domov...

Naše poslanstvo je izdelava dovršenih izdelkov in zadovoljstvo naših strank.

Podjetje Krili, izdelki iz pleksi stekla, smo vodilni ponudnik izvirnih rešitev na področju pleksi stekla in to ostaja naša vizija tudi v prihodnje. Zadovoljni smo, ko stranki na rok predamo kvalitetne izdelke.

 

Vrednote:

  • Kvaliteta
  • Izvirne rešitve
  • Spoštovanje dogovorov
  • Zanesljivost
  • Razvoj
KRILI IZDELKI IZ PLEKSI STEKLA D.O.O. KRILI IZDELKI IZ PLEKSI STEKLA D.O.O. KRILI IZDELKI IZ PLEKSI STEKLA D.O.O. KRILI IZDELKI IZ PLEKSI STEKLA D.O.O. KRILI IZDELKI IZ PLEKSI STEKLA D.O.O. KRILI IZDELKI IZ PLEKSI STEKLA D.O.O.

Zadnje vsebine