Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
0°C
JUTRI
13°C
3°C
Oceni objavo

Brezplačna delavnica: Kako pripraviti privlačne vizualne vsebine?

Naši možgani obdelajo vizualno gradivo 60.000-krat hitreje kot tekst. Zato pravimo, da slika pove več kot tisoč besed. V delavnici bomo spoznali enostavna in brezplačna orodja za pripravo privlačnih in učinkovitih gradiv, ki so namenjena objavam na spletni strani, družbenih omrežjih, e-novicah in še kje.

Bi želela vaša nevladna organizacija napredovati na področju vizualne komunikacije na spletu ali na družabnem omrežju? Sodobna spletna orodja so tako preprosta za uporabo, da bi bilo škoda, če jih nebi znali uporabljati. Zato nikar ne zamudite online delavnice, namenjene temu, da postanete bolj vidni. In da bo vaša podoba zablestela v novi preobleki.

Z nami bo strokovnjak za spletno komuniciranje, Miha Horvat iz podjetja VEVEVE. V primeru velikega števila prijavljenih, imajo prednost pri udeležbi nevladne organizacije iz Pomurja.

EKSTRA BONUS: 5 izbranim nevladnim organizacijam iz Pomurja bomo v sodelovanju s strokovnjakom ponudili tudi gratis uro individualne podpore na področju ustvarjanja vizualnih vsebin.

 

Prijavite se tukaj: https://www.lrf-pomurje.si/kako-pripraviti-privlacne-vizualne-vsebine/

Oglejte si tudi