Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
4°C
JUTRI
14°C
2°C
Oceni objavo

Finančna šola za starše

Za starše izziv, za mlade življenjska šola

Dragi starši, v sodelovanju z INDIVIDA Akademijo znanja, vas vabimo na brezplačno izobraževalno delavnico na temo finančne pismenosti in upravljanja z osebnimi financami, ki se bo odvijala v prostorih Osnovne šole Louisa Adamiča Grosuplje, Tovarniška cesta 14, v torek, 17. 6. 2014, ob 18. uri.

 

Delavnica bo potekala v sklopu projekta "Finančna šola za starše", ki ga predstavlja Individa Akademija znanja pod okriljem  enega najbolj priznanih osebnih finančnih svetovalcev v Sloveniji. Mitja Vezovišek,  mag., direktor in partner podjetja Individa & Partnerji d.o.o., je avtor številnih  strokovnih prispevkov na temo osebnih financ in glavni avtor Priročnika za učitelje finančnega opismenjevanja mladih v osnovnih in srednjih šolah. Omenjeni priročnik je osnovno strokovno gradivo, na podlagi katerega se bo v novem šolskem letu 2014/2015 tudi na naši šoli začel izvajati krožek Mladi in denar.

 

Na brezplačni delavnici boste:

 

dobili uporabne nasvete za izdelavo osebnega finančnega načrta in izbiro osebnega finančnega

svetovalca,

 

dobili vpogled v program krožka Mladi in denar, kar vam bo olajšalo odločitev za vpis vaših otrok,

 

naredili en korak k dvigu stopnje vaše finančne pismenosti, ki je danes ključnega pomena pri popolni vključitvi v sodobno družbo in lažje razumeli vašo vlogo pri finančnem opismenjevanju vaših otrok.

Oglejte si tudi