Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
4°C
NED.
14°C
2°C
Oceni objavo

V soboto 3. dobrodelni bazar "Gremo na morje"

Prihaja tretji, sedaj lahko rečemo, že tradicionalni dobrodelni bazar Gremo na morje, ki ga organizira Fundacija DREVORED. Na bazarju bomo zbirali denar za letovanje otrok iz socialno šibkih družin v občini Grosuplje.


Lanski bazar je bil nad pričakovanji, saj smo z zbranimi sredstvi v višini 4.492,00 EUR  na počitnice popeljali kar 38 otrok. Letošnji cilj je seveda rahlo ambicioznejši, saj smo si zastavili, da počitnice polepšamo vsaj 30 otrokom in letos prvič tudi družinam. Tako želimo  srečne družinske počitniške dni omogočiti vsaj 5 družinam. Šestčlanska družina je v času prvomajskih počitnic že letovala na Debelem rtiču. Ko so se vrnili, so zapisali: 


Bazar bo v soboto, 31. 5. 2014, od 9.00 do 14.00, na Adamičevi ploščadi v centru Grosuplja. Na stojnicah bomo prodajali izdelke, ki jih bodo donirala podjetja, posamezniki, društva in ostali. Celoten izkupiček od prodaje bo namenjen plačilu letovanja otrok iz socialno šibkih družin s področja naše občine, ki jih bomo izbrali v sodelovanju s Centrom za socialno delo Grosuplje in Rdečim križem Grosuplje.


Več o dogajanju na odru in vzporednih aktivnostih na: http://www.drevored.si/sveze/3-dobrodelni-bazar-gremo-na-morje/

Oglejte si tudi