Logo MojaObčina.si
DANES
21°C
11°C
JUTRI
22°C
12°C
Oceni objavo

PRENOVLJENA PRODAJALNA MARKET GROSUPLJE V CENTRU MESTA

V četrtek, 7. marca 2019, je svoja vrata odprla prenovljena prodajalna Market Grosuplje v centru mesta. Na povabilo ob odprtju prenovljene prodajalne se je odzval tudi župan dr. Peter Verlič in vodstvu ter seveda tudi vsem zaposlenim zaželel, da bo trgovina tudi v prihodnje dobro poslovala, da bo s svojo kakovostno in cenovno ugodno ponudbo privabljala naše občanke in občane. Tudi sami pa so dejali, da je najbolj pomembno prav to, da so ob obisku trgovine zadovoljne tudi stranke. Te je trgovina s svojim novim videzom ter še pestrejšo in prijaznejšo ponudbo ta dan prav lepo presenetila.

Ta trgovina v centru Grosuplja je imela velik pomen že pred mnogimi leti, ko je imelo Grosuplje še precej drugačno podobo, tja pa so po vsakodnevnih nakupih zahajali tukajšnji vaščani, pa tudi prebivalci iz okoliških vasi. Danes s svojo ponudbo vsakodnevno privablja meščane in druge naše občanke in občane. Ko bo center mesta zaživel v novi podobi, ko bo Kolodvorska cesta postala prijetna peš cona s trgom pred železniško postajo na eni strani in s trgom pred knjižnico na drugi strani, pa bo takšna trgovina v takšen prostor še lepše sovpadala.

Naj pa ob tej priložnosti omenimo še, da Skupina Mercator prav v teh dneh praznuje jubilejnih 70 let delovanja. 70-letna zgodba Mercatorja sega v leto 1949, ko je ob ustanovitvi družbe Živila Ljubljana, predhodnice Poslovnega sistema Mercator, 36 zaposlenih prodajalo 40 vrst izdelkov. Zdaj pa Skupina Mercator na štirih trgih zaposluje več kot 20.000 ljudi in na svojih policah nudi več kot 40.000 vrst izdelkov.

Danes zato s ponosom uporabljajo slogan: »Delamo dobro. Že 70 let.«

Oglejte si tudi