Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
7°C
JUTRI
25°C
8°C
Oceni objavo

Otroško silvestrovanje z obiskom Dedka Mraza

Na mestnem drsališču je 31. 12. 2023 potekalo pravljično otroško silvestrovanje. Praznično okrašeno drsališče je postalo prizorišče veselja in smeha, saj so se otroci lahko preizkusili v drsanju, se igrali in uživali v zabavnem programu.
 
Na dogodku se je odvila čarobna predstava, ki je otroke popeljala v svet domišljije in pravljic. Otroci so komaj čakali najbolj pričakovan trenutek večera, ko je prispel Dedek Mraz. Njegov prihod je bil sprejet z navdušenjem.
 
Organizatorji dogodka so poskrbeli, da je bilo silvestrovanje varno in prijetno za vse. Starši in otroci so lahko skupaj uživali v prazničnem vzdušju, se fotografirali in delili trenutke sreče. Dogodek je bil zasnovan kot priložnost za druženje in ustvarjanje lepih spominov na zadnji dan leta.
 
Silvestrovanje na mestnem drsališču je tako postalo nepozaben dogodek, ki je otroke s pravim pravcatim odštevanjem že nekaj ur prej popeljal v čarobno novo leto. Z obilo zabave, smeha in topline v srcih so skupaj pozdravili novo leto, polni upanja in pričakovanj. Dogodek je bil še en dokaz, da je praznični čas res čas čudežev in veselja, še posebej, ko je preživet v dobri družbi.
 
Kaja Travnik in Lučka Jere, Turizem Grosuplje

Oglejte si tudi