Logo MojaObčina.si

Grosuplje

JUTRI
26°C
17°C
TOR.
30°C
16°C
19117

Otroci iz vrtca Tinkara so nam okrasili božično smrečico, v spremstvu angelov in parkeljnov nas je obiskal Miklavž

V ponedeljek, 6. decembra 2021, na Miklavžev dan, so nas obiskali naši najmlajši iz vrtca Tinkara. Vedno razigrani, a ta dan še posebej veseli in res dobre volje, saj jim je sv. Miklavž, kot so nam zaupali, to noč prinesel veliko daril. Tudi veliko igrač. Vse leto so bili namreč zelo pridni.

Dan pa je bil lep tudi za nas. Tudi mi smo dobili res lepo darilo, otroci so prinesli čudovite okraske, ki že krasijo božično smrečico v naši občinski hiši. Ob obisku pa so nam zapeli tudi pesmico, o zimi, smehu in pogumu, in nam tako pričarali pravo praznično decembrsko vzdušje.

In temu lepemu presenečenju je sledilo še eno. S svojim obiskom nas je razveselil tudi sam sv. Miklavž, kljub temu da je za njim naporna noč, saj je obiskal res številne otroke. Prišel je v spremstvu angelov, pa tudi parkeljnov. Teh smo bili malo manj veseli, a prav je, da se zavedamo, kako pomembno je, da smo dobri po srcu in opravljamo dobra dela. In tudi sv. Miklavž je imel za nas lepa darila. Prinesel nam je adventne koledarje, županu dr. Petru Verliču pa je podaril tudi kadilo.

Naj bo december miren, radosten, poln iskrivih in toplih trenutkov, lepih presenečenj, z našimi dobrimi dejanji pa naj bo posejano  tudi vse naslednje leto.

Jana Roštan

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi