Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
7°C
JUTRI
17°C
1°C
Oceni objavo

Obvestilo ŠD Polica – informacije glede spletnega vpisa in razpisanih vadb – urnika

Prijatelji športa in rekreacije!

Še čisto malo in bomo zares začeli z rekreacijami in vadbami. Pristopne izjave je izpolnilo več kot 200 oseb in za društvo z eno mesečnim stažem je to pokazatelj, da smo si res želeli športnega objekta.

Po e-mailu boste v kratkem prejeli povezavo za prijavo na posamezno vadbo ali rekreacijo. Ob tem boste prejeli tudi člansko številko. S to številko in z EMŠO se prijavite v sistem. Na podlagi tega prejmete račun, katerega je potrebno plačati najpozneje do 5.10.2017. Obisk vadb in rekreaciji bo možen le s plačano članarino.

Ker se je ob vpisu pokazala potreba za dodatno vadbo za najmlajše, hkrati pa je vpis na badminton presegel razpoložljivost je prišlo do nekaterih sprememb – dodali smo termine. Prosimo, da podrobno preučite urnik in izberite termin, ki vam ustreza.

Opozorili bi vas še na Orodno gimnastiko: trenutno še nimamo vaditelja zato se na to vadbo ni mogoče vpisati. Nismo še obupali in še vedno iščemo. V kolikor uspemo organizirati Orodno gimnastiko bo le ta v petkih med 13:45 in 14:45. Vas obvestimo takoj, ko bo mogoče.

Opisi vadb ŠD Polica – popr. 25.9.2017

Pristopna izjava – ŠD Polica

CENA

Celoletna članarina je le 75 EUR za odrasle, 55 EUR za otroke do vključno 17 let in za upokojence. V to ceno je vključena ena vadba ali ena rekreacija. V kolikor bi želeli obiskovati več rekreaciji ali vadb je cena za vsako nadaljnjo vadbo ali rekreacijo znižana na 50 EUR za odrasle, 30 EUR za otroke do vključno 17 let in za upokojence.

*Doplačilo za vadbo Kung Fu je 50 EUR na sezono. Brezplačna predstavitvena vadba bo v sredo 27.9.2017 ob 19:00 do 20:30.

UPORABA DVORANE IN REKVIZITOV

Vstop v dvorano je dovoljen le v čistih, dvoranskih copatih. Prosimo, da z rekviziti ravnate skrbno in odgovorno kajti le tako bomo lahko ostali pri tako nizki članarini kot je sedaj. Pa nenazadnje bodimo s svojim ravnanjem zgled za vse.

Kontaktna oseba: Franci Zidar, zastopnik

E-POŠTA: sdpolica@gmail.com

GSM: 051 387 245

Oglejte si tudi