Oceni objavo

Medsebojna pomoč - obrazec za prijavo povpraševanj in ponudb

Medsebojna pomoč - obrazec
 
Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije bo po svojih močeh pomagala kmetom pri odpravi posledic poplav in drugih ujm, ki so nedavno prizadela skoraj celotno Slovenijo.

V ta namen vas pozivamo, da prek kmetijsko-gozdarskih zavodov oziroma terenskih kmetijskih svetovalcev (svetovalk) posredujete tako svoje potrebe po voluminozni krmi kot morebitne viške. Pokličite svojega kmetijskega svetovalca ali pa kmetijsko-gozdarski zavod in sporočite svoje podatke.

Lahko pa svoje povpraševanje ali ponudbe viška krme (in o drugi pomoči) oddate prek obrazca, ki smo ga pripravile kmetijske nevladne organizacije (KGZS, Zadružna zveza Slovenije, Zveza slovenske podeželske mladine, Sindikat kmetov Slovenije in Zveza kmetic Slovenije). 

Obrazec izpolnite na naši posebni spletni strani, kjer so zbrane tudi druge informacije, povezane z nedavnimi poplavami (tehnološka navodila in napotki, kontakti in drugo): POPLAVE 2023.

Namen zbiranja teh podatkov je, da je zbornica vmesna točka, ki bo povezala tako potrebe kot ponudbo in vam s tem omogočila lažji dostop do krme.

VEČ O TEM

Kmetijsko gozdarska zbornica Slovenije

Oglejte si tudi