Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
4°C
JUTRI
16°C
-1°C
Oceni objavo

Premiera Pokljuškega zdravnika

V nedeljo, 10. decembra 2017, bo ob 19. uri, v Kulturnem domu Zasip premiera gledališke predstave Pokljuški zdravnik. Besedilo je napisala Lucija Vidic, ki je že lani skupaj z možem Aljažem Vidicem zaslovela z Usodno pletno, ki je bil kar osemnajstkrat odigrana na odrih.

Osrednja tema veseloigre, ki jo pripravlja Kulturno-umetniško društvo Kamot iz Zasipa, govori o izgradnji superobvoznice, ki bi povezovala dva slovenska bisera, Bled in Bohinj, ter s tem rešila marsikateri problem. Težava se pojavi, ker trasa obvoznice poteka tudi po kmečki zemlji, čemur se lokalni prebivalci seveda uprejo. V razburkanem svetu bohinjskega para, Gorjanca, zapeljivke Sonje, uradnice Žvine, občinskega svetnika Zmrzala, župnika in lastne mame skuša vse za skupno dobro varno krmariti edini glas razuma, dr. Martin Grabner, vse dokler …

Nastopajo Aljaž Vidic, Urša Bizjak, Meta Vodnjov, Gašper Peterman, Ana Hlebanja, Mark Džamastagič, Sara Gracelj, Domen Ivanšek in Andrej Gracelj.  Za tehnično podporo skrbi Nejc Hlebanja.


Premiera je že razprodana, vljudno pa ste vabljeni na naslednji predstavi v Zasipu, ki bosta:
v nedeljo, 17. 12., ob 17. uri
v torek, 26. 12., ob 19. uri

Kmalu pa začnemo tudi z gostovanji po drugih krajih.

Spremljajte nas na fb-strani Pokljuški zdravnik.

Ana Hlebanja za KUD Kamot

Oglejte si tudi