Logo MojaObčina.si

Gorje

JUTRI
17°C
9°C
SRE.
18°C
8°C

Premiera filma Sladka 40.

V društvu KUD Kamot iz Zasipa smo zelo pogrešali druženje in vaje, kjer smo ustvarjali naše veselo igre zadnjih pet let. Rodila se je ideja, da poskusimo posneti film. Lucija Vidic in Mark Džamastagič, ki sta pri pisanju predstav že v preteklosti sodelovala, sta tudi tokrat združila moči in nastalo je nekaj sladkega – film z naslovom Sladka 40.

V filmu 40-letno slavljenko igra Lucija Vidic in s tremi prijateljicami iz mladih dni, ki jih igrajo Leja Dabič, Katja Pretnar in Meta Vodnjov, se odpravijo na pot spominov. Noč, polna preobratov in zanimivih dogodivščin, se za eno od njih ne konča ravno brez bolečin, a to ni tako pomembno kot to, da spomini rišejo življenje in sedanjost trenutke življenja za vsakega izmed nas. Film je bil posnet na Bledu in v okolici, zato bo za vsakega, ki Bled vsaj malo pozna, zelo zanimiv. V njem so nastopali člani društva in tudi nekaj gostujočih igralcev ter vaščanov Zasipa: gozdarji Andrej Gracelj, Gašper Peterman, Klemen Lukanc, natakarja Jure Jamnik in Lojze Ropret, natakarica Sara Gracelj, policaj Mark Džamastagič, varnostnika Domen Ivanšek in Jure Kozjek, gostje Aljaž Vidic, Špela Koren in Tomaž Bergant ter drugi mlajši kudkamotovci. Z ekipo Bled.TV smo ustvarili nekaj edinstvenega za nas, saj smo to počeli prvič. Veselimo se srečanja s publiko na nekoliko drugačen način.

Premiera bo na zadnji julijski dan, v soboto, 31. 7. 2021, ob 21.15, pred picerijo Briksen na Bledu. Veseli smo, da so nam prijazno priskočili na pomoč in omogočili projekcijo filma.

Vstop je prost, dobrodošli pa so prostovoljni prispevki. Ker je število gledalcev omejeno na 150, si pravočasno zagotovite mesto in upoštevajte vsa znana priporočila. Če bo vreme slabo, bo ogled 45-minutmega filma prestavljen, o tem pa boste obveščeni po družbenih omrežjih, zato nas spremljajte na Facebooku še naprej.

Veselimo se novih izzivov in veliko filmskih užitkov v tem poletju!

KUD Kamot Zasip

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi