Logo MojaObčina.si

Duplek

JUTRI
1°C
-4°C
NED.
3°C
-2°C
Deli

Poletni tabor v Občini Duplek

Poletne počitnice so za otroke dobrodošel oddih od šole, za starše pa kaj hitro lahko postanejo nepotreben stres. Kako mlade nadebudneže zaposliti in jim omogočiti aktivno preživljanje počitnic, ob katerem jim ne bo dolgčas, hkrati pa se bodo zabavali in se tudi česa naučili? Veliko programov, ki se odvijajo med poletnimi počitnicami, predstavlja tudi finančno breme, ki si ga mnoge družine težko privoščijo.

Zato Občina Duplek v sodelovanju s športnim društvom ABC Šport med poletnimi počitnicami organizira poletni tabor, ki je namenjen otrokom 1. in 2. triade osnovne šole. Otroci, ki se ga bodo udeležili, naj bodo stalni prebivalci občine Duplek. Tabor že poteka, začel se je 26. junija in bo trajal vse do 25. avgusta, razdeljen pa je na posamezne tedne, ki so si med seboj tudi tematsko različni. Tako bodo otroci na primer lahko sodelovali na tednu junakov, tednu narave, na adrenalinskem tednu ... Dejavnosti bodo v tem času potekale vsak dan od 7. do 16. ure.
Program tabora vsak teden zajema ustvarjalne delavnice, izlete in športne aktivnosti. Poskrbljeno je tudi za prehrano, ki bo na voljo v šolski kuhinji Osnovne šole Duplek. Na OŠ Duplek pa je tudi sedež tabora.

Cena za udeležbo na posameznem tednu je 25€. Informacije in rezervacije so na voljo na telefonski številki 040 82 92 92 ali na duplek@abc-sport.si

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij