Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
4°C
JUTRI
16°C
-0°C
Oceni objavo

Tradicionalni pohod po Zgornjem Dupleku

V soboto, 24. junija, bo v Zgornjem Dupleku potekal tradicionalni pohod, ki ga vsako leto prireja Turistično društvo Občine Duplek. Letos lahko vsi obiskovalci počastite občinski praznik tako, da se podate na pohod in si vzamete čas za odkrivanje še neznanih lepot okolice Dupleka.

Pohodniki se boste zbrali v soboto ob 9. uri zjutraj pred Moto klubom v Zgornjem Dupleku, kjer si boste najprej nabrali prepotrebne energije z okrepčilom, nato pa se boste podali na pot skozi Žitečko vas. Od tam vas bo pot peljala prek Šterčke in na Kamenščak, od koder boste pot nadaljevali po Štambergi vse do Metave, od tam pa se boste počasi začeli obračati nazaj proti Zgornjemu Dupleku. Preko Pečic se boste po gozdu odpravili v Zimico, da tam pa nazaj na zborno mesto.

S tem druženje še ne bo končano, saj bo lačne pohodnike ob vrnitvi na zbirno mesto čakala pojedina dobrot z žara, preostanek dneva pa bo minil ob družabnih igrah in sproščenem druženju. Vsekakor gre za prijeten občinski dogodek, ki ga ne gre zamuditi. Prispevek vsakega pohodnika znaša 10€, poleg celodnevnega doživetja in okrepčil pa boste za to prejeli tudi spominsko majico.

Več o programu tukaj.

Oglejte si tudi