Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
6°C
JUTRI
24°C
9°C
Oceni objavo

Pismo Božičku

Otroški svet je decembra prepojen z magičnimi doživetji. Dekoriranje doma in pisanje voščilnic spadajo med najlepša družinska opravila. Za otroke pa je zagotovo na prvem mestu doživetij pisanje pisma Božičku.

Ker si Božiček tudi letos želi čas krajšati s prebiranjem vaših pisem, poziva otroke do desetega leta starosti, ki imajo stalno prebivališče v občini Duplek, da mu pošljete pismo, kako preživljate čas, sedaj ko je zunaj bolj mrzlo. Narišite mu kakšno risbico ali mu napišite kakšna dobra dela ste čez leto storili. Ker Božiček ve, da še vsi ne znate pisati, bo zelo vesel, če vam bodo pri pisanju pomagali starši.

Božiček nam je prišepnil, da ga boste lahko samo tisti, ki se boste potrudili in mu napisali pismo, v decembru obiskali v Božični vasi v Dupleku. Lahko mu boste zaupali, če ste čez leto bili pridni ali storili tudi kakšno lumparijo. Nikar ne pozabite v pismu pripisati svojega naslova in telefonske številke, da vam bo Božiček lahko poslal vabilo na skrivno lokacijo, kjer se bo Božična vas nahajala.

Pismo Božičku lahko pošljete po pošti na naslov: Občina Duplek, Trg slovenske osamosvojitve 1, 2241 Spodnji Duplek ali na e-mail naslov: obcina.duplek@duplek.si do nedelje, 11.12.2022.To pa še ni vse! Na zgoraj navedenem naslovu vas bo tudi letos od 28.11.2022 čakal posebni Božičkov nabiralnik, v katerega lahko oddate pismo osebno. Božičkovi jelenčki pa bodo poskrbeli, da bodo vaša pisma pravočasno prispela na Severni pol.

Oglejte si tudi