Oceni objavo

KOZJANSKI ZMAJ OPEN 2022 IN KAR OSEM MEDALJI ZA NAŠE KARATEISTE

V prostorih Večnamenskega centra Kozje, se je odvilo tekmovanje KOZJANSKI ZMAJ OPEN 2022. Na tekmovanju je sodelovalo okoli 180 tekmovalcev iz 18. klubov. Tekmovanja smo se udeležili z 6 tekmovalci in poželi kar 8 medalj. Od tega je bila 1x zlata, 3x srebrna in 4x bronasta.

V katah in kategoriji para-karateja sta najprej nastopila Damjan Žinko in Lan Duh. Oba sta brez napake in po svojih najboljših močeh nastopila in zasedla drugo in tretje mesto. V isti kategoriji sta nastopila Nik Rapič in Luka Knaus, ter prav tako osvojila drugo in tretje mesto. In da so se naši nastopi v katah še bolj uspešno zaključili je tudi Nikolina Štenta pristala takoj pod vrhom na drugem mestu. Vsi so obstali takoj pod vrhom in bili smo zelo ponosni, da so se naši tekmovalci uspešno parirali tudi v kataškem delu tekmovanja.

No pa da smo maloštevilni kot vedno zablesteli tudi športnih borbah. Nik Rapič od katerega smo veliko pričakovali je tokrat prvič skusil, kako je če ti vse ne gre na dan tekme. A je nekoliko športne sreče mu prineslo tretje mesto, čeprav bi drugače lahko posegel po vrhu svoje kategorije. Nikolina Štenta je nastopila suvereno v svoji kategoriji in kljub pomanjkanju izkušenj se odlično odrezala in prav tako prišla do medalje. Nastopila je tudi Lejla Verbošt, ki pa je dejansko pometla s svojo kategorijo, kljub temu da je bila najmanjša je pa zato bila tehnično daleč najboljša v kategoriji, kar so opazili tudi gledalci in drugi trenerji, ki so bučno navijali za njo vse do finala, ki ga je suvereno dobila.

Čestitamo vsem za odlične športne nastope!

Povezave

www.wksa.si

Oglejte si tudi