Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
6°C
JUTRI
24°C
8°C
Oceni objavo

2. Pokalna tekma Karate zveze Slovenije 2019

V Žalcu je Karate zveza Slovenije je organizirala 2. pokalno tekmo, kjer je sodelovalo 52 klubov z 429 tekmovalci, ki so imeli 489 nastopov. Karate klubu WKSA Duplek je s svojimi tekmovalci uspel doseči skupno 22 mesto. Tokrat smo nastopili samo z pogumnimi dekleti, ki so dosegla eno zlato in srebrno medaljo, ter 5. mesto.

V kategoriji kadetinj, kjer je bilo kar 25 katašic se Sari Rojs ni uspelo uvrstiti v drugi krog, ker je tekmovalka iz Kranja dobila boljše ocene. Jana Rojs je tokrat bila zvezda naše ekipe, saj je premagovala tekmovalke eno za drugo in na koncu povsem upravičeno postala zmagovalka v svoji kategoriji. Njena sestra Vita Rojs je tokrat imela več sreče z žrebom in na koncu osvojila 2. mesto. Lana Žugman je tokrat imela močno konkurenco in zasedla nehvaležno 5.mesto. Kljub želji in trudu so bile nasprotnice zelo izkušene in z veliko znanja, da je na koncu po odločitvi sodnikov ostala brez tretjega mesta v repasažu.


Iskrene čestitke vsem tekmovalkam, tistim ki so in tudi ki niso osvojile medalje! Zmagovalke ste vse, če ne danes, pa jutri, ali pa dan za tem.

Čestitamo!

Oglejte si tudi