Logo MojaObčina.si
DANES
15°C
2°C
JUTRI
11°C
2°C
Oceni objavo

V termah z dušo se pomladi tudi vaša duša …

Slikovita gričevnata pokrajina, bogata z gradovi, prepredena z rekami in gozdovi ter zanimivimi izletniškimi točkami. Zeleno okolje in zdravilna termalna voda ... Smo del vsega tega, naravnih danosti in lepot, ki jih z veseljem in odkrito vestjo spoštujemo ter skrbimo zanje.

Poletje privablja v naš kraj še več ljudi kot druga letna obdobja. Všeč so jim okolica, ponudba, predvsem pa občutek domačnosti, ki ga začutijo že ob prihodu. Stalni gostje vsakič doživijo nekaj novega, novi začnejo mozaik podob in doživetij v Dolenjskih Toplicah šele sestavljati.

 

Poletne vodne dogodivščine

Bazeni našega kopališča so v teh dneh polni osvežitve željnih kopalcev – tako gostov hotelov kot enodnevnih obiskovalcev. Notranji in zunanji termalni bazeni Wellness centra Balnea so zanje zanimivi tudi zaradi vodnih in zračnih masaž, vodnih slapov, zaves, gejzirjev pa tudi atrakcij za otroke, kot je, na primer, gusarska ladja.

Poleg zadovoljstva gostov je na vrhu naših vsakdanjih prizadevanj tudi njihova varnost. Zato naši zaposleni kopalce vseskozi opozarjajo na upoštevanje pravil kopališkega reda, predvsem tistih, ki se nanašajo na obvezno tuširanje in skakanje v vodo, ki je prepovedano. Kot upravljavci kopališča si želimo, da na njem vlada red, vendar smo na žalost marsikdaj preslišani.

 

Z roko v roki

Letos smo za kraj, goste in domačine naredili že veliko opaznega … V sodelovanju s podjetjem TISA d. o. o. in s soglasjem Zavoda za varstvo kulturne dediščine Slovenije obnavljamo stoletni zdraviliški park, pred kratkim smo obnovili pročelje nekdanje gostilne Rog pa tudi fasado znamenitega hotela Kristal ter fasado med hotelom Vital in Centrom za medicinsko rehabilitacijo. Poleg tega smo uredili razsvetljavo na parkirišču pri cerkvi in s še mnogimi drobnimi potezami pripomogli k lepši podobi kraja.

Zaposleni v Termah Dolenjske Toplice verjamemo v načelo, da lahko uspemo le, če z roko v roki sodelujemo z okoljem, v katerega smo umeščeni. Dobro sodelovanje zdravilišča z Občino Dolenjske Toplice in tudi drugimi turističnimi ponudniki nam je v veliko veselje. Skupaj smo namreč lahko še uspešnejši …

Ljudje pozabijo, kaj so kdaj slišali, pozabijo tudi, kaj so kje videli. Nikoli pa ne pozabijo, kako so se kje počutili. Terme Dolenjske Toplice - Center zdravja, Wellness center Balnea z zunanjimi in notranjimi bazeni, sodoben hotel Balnea ter hotela Vital in Kristal s pestro zgodovino, obilo možnosti za sprostitev, šport, prijetne, aktivne, zdrave počitnice … Naravi smo zaupali ustvarjanje udobja in jo hkrati vpeli v izvirne arhitekturne rešitve, ki nam pomagajo pričarati prijetne trenutke. Za dušo in telo.

S ponosom vse vabimo v našo družbo.

ANDREJ BOŽIČ, Terme Krka, vodja PE Terme Dolenjske Toplice

Oglejte si tudi