Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
2°C
NED.
14°C
3°C
Oceni objavo

Razpis za festival narodnozabavne glasbe

 

11. Novoletni festival narodnozabavne glasbe Dolenjske Toplice 2015 bo v soboto, 26. decembra 2015, s pričetkom ob 17. uri (s predhodnimi tonskimi vajami, izvedenimi po razporedu) v Kulturno kongresnem centru v Dolenjskih Toplicah. Rok za oddajo prijave je 10. december 2015. Na festivalu bo nastopilo do 12 ansamblov po izboru organizatorja.

 

Vsak ansambel bo moral zaigrati eno avtorsko skladbo, lahko že predvajano, vendar ne zmagovalno na festivalih, in eno skladbo iz zakladnice slovenske narodnozabavne glasbe (ne lastno!). Strokovno žirijo bodo sestavljali predstavniki narodnozabavne glasbe. Podeljene bodo tri osrednje nagrade, zlati, srebrni in bronasti Termalček, ki bodo skupek ocen strokovne komisije in občinstva, ter trije pokali v kategorijah po izboru strokovne žirije.

 

Izpolnjeno prijavnico ansambli pošljejo na primoz.primec@dolenjske-toplice.si. Za vsa morebitna dodatna pojasnila in vprašanja pa lahko zainteresirani pokličejo na 07 38 45 188, 051 305 259 ali pišejo na zgornji e-naslov.

 

TIC DOLENJSKE TOPLICE

 

 Prijavnica je na voljo v priponki. 

Oglejte si tudi