Logo MojaObčina.si
DANES
24°C
10°C
JUTRI
23°C
11°C
Oceni objavo

Pripravlja se turistična brošura Občine Dobrova - Polhov Gradec

Turizem v Občini Dobrova - Polhov Gradec postaja vse pomembnejša dejavnost. Širi se ponudba programov in izdelkov, ki jih kraji, društva in ljudje ponujajo obiskovalcu, prav tako pa je za naše kraje, njihove danosti ter storitve vse več zanimanja in povpraševanja. Zato se je občina odločila, da pripravi turistično brošuro ter na enem mestu zbere in obiskovalcu predstavi naravne in kulturne znamenitosti krajev, življenje društev in ljudi v njih ter lokalno kulinariko. Tako bomo kraj približali turistu ali popotniku, ki se bo znašel v naših koncih, prav tako bomo z brošuro lažje privabili tiste iz slovenske prestolnice ali od drugod, ki se odločajo, kam na izlet.

Nova turistična brošura bo poleg opisov najprepoznavnejših naravnih vrednot in kulturne dediščine tukajšnjih krajev zajemala predstavitev prostočasnih aktivnosti in kulinaričnih dobrot, ki jih ponuja Občina Dobrova - Polhov Gradec. Zato velja POVABILO VSEM DRUŠTVOM, ZVEZAM, PODJETNIKOM IN GOSTINSKIM PONUDNIKOM K SODELOVANJU IN SOOBLIKOVANJU BROŠURE, ki bo nov kamenček v mozaiku promocije in prepoznavnosti naše občine, krajev in ljudi.


(npv) 

  

V kolikor vas sodelovanje zanima in imate pripravljeno stalno ponudbo oz. programe, namenjene obiskovalcem, svoje kontaktne podatke in osnovno ponudbo sporočite na naslov info@dobrova-polhovgradec.si do 30. 11. 2013.

Oglejte si tudi