Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
8°C
JUTRI
24°C
7°C
Oceni objavo

Jecljavi Bitenci pred novo CD-ploščo

Čeprav je dolga zima uspavala naravo in smo že skoraj pozabili, kako je ob toplem vremenu, fantje v ansamblu Bitenc niso počivali. Mrzle zimske dni so s pridom izkoristili in ustvarjali nove pesmi. Po zelo odmevnem koncertu ob 5. obletnici delovanja, s katerim so oktobra lani navdušili svoje poslušalce, so se podali v studio ter pridno pisali in snemali nove avtorske pesmi.

Dve pesmi bosta ugledali luč sveta še pred uradno izdajo CD-plošče, saj so se odločili posneti videospota. Prvega so na TV Golica premierno predstavili na velikonočni ponedeljek.

Fantje obljubljajo, da bo CD-plošča postregla z njihovim prepoznavnim zvokom, s sporočilno polnimi besedili in lepimi melodijami. Tudi ta projekt so kot vse prejšnje posneli pod budnim očesom tonskega mojstra Tadeja Miheliča v studiu MiHELiČ, za medijsko podporo pa skrbi TV Golica, s katero sodelujejo že od vsega začetka.

In na koncu še najpomembnejše vprašanje ... Kdaj bo CD-plošča izšla? Bitenci o izdaji govorijo precej skrivnostno. Zaupali so le, da bo CD zagotovo na trgu v juniju in v tesni povezavi z zelo pomembnim dogodkom v občini. Več na www.ansambelbitenc.si.

 

UD

Oglejte si tudi