Logo MojaObčina.si
DANES
22°C
10°C
JUTRI
23°C
10°C
Oceni objavo

Planirane investicije na področju šolstva v Občini Dobrova - Polhov Gradec

V poletnem času, ko so šolarji na počitnicah, bo občina poskrbela za nove investicije na področju šolstva.
Ureditev športnega igrišča pri POŠ Šentjošt
Občina Dobrova - Polhov Gradec nadaljuje projekt Ureditev POŠ Šentjošt, ki je razdeljen v tri faze. Zadnja, 3. faza

zajema gradbena dela, povezana z ureditvijo zunanjega športnega igrišča, nakup opreme za igrišče ter ureditev okolice. Izvajalec del, ki so ga izbrali izmed treh ponudnikov, ki so se prijavili na javni razpis, je podjetje Tigrad, d. o. o. Dela se bodo izvajala v času šolskih počitnic, od 8. julija do 11. avgusta 2013. Operacijo delno financira Evropska unija, in sicer iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja, Evropa investira v podeželje. Operacija se izvaja v okviru ukrepa 322, Obnova in razvoj vasi v okviru PRP 2007–2013 po pristopu Leader.

Polhograjski otroci imajo nova igrala
V želji po urejenem otroškem igrišču se bodo v času šolskih počitnic na šolskem območju OŠ Polhov Gradec postavila zunanja igrala, ki bodo namenjena učencem I. in II. triade. Sam projekt "Polhograjski otroci imajo novo igrišče" je opredeljen v načrtu izvedbenih projektov Leader za leto 2013.

Kuhinja OŠ Dobrova
Zaradi povečanega števila otrok v šoli in vrtcu so se v zadnjih letih pokazale potrebe po nakupu dodatnih elementov v kuhinji OŠ Dobrova. Izbrani izvajalec, GO-ST, d. o. o., bo do konca junija 2013 vgradil prepotrebno hladilno omaro, parno konvekcijsko peč z generatorjem pare in havbni pomivalni stroj ter predelal površine vhodnih in izhodnih miz.

Ureditev prostora za smeti pri OŠ Dobrova
Junija 2013 se bo izvedel tudi projekt ureditve prostora za smeti. Prostor bo lično opremljen z zaprto nadstrešnico za postavitev raznih zabojnikov za ločeno zbiranje odpadkov ter večjega industrijskega zabojnika za preostale odpadke.



Oglejte si tudi