Logo MojaObčina.si
JUTRI
22°C
7°C
PON.
26°C
8°C
Oceni objavo

Poslovanje Občine Dobrova - Polhov Gradec

Občane obveščamo, da so uradne ure Občine Dobrova - Polhov Gradec za poslovanje s strankami:

-          ob ponedeljkih od 8. do 12. ure,

-          ob sredah od 8. do 12. ure in od 14. do 16. ure,

-          ter ob petkih od 8. do 12. ure.

 

V tem času smo vam na voljo za vsa vaša vprašanja, tako po telefonu na številki 01/3601-800 kot v živo na sedežu Občine, na naslovu Stara cesta 13, 1356 Dobrova. V tem času se bomo vaši zadevi lahko temeljito posvetili, naše delo pa bo potekalo čim bolj organizirano in učinkovito. Ob torkih in petkih pa uradnih ur ni.

Vedno smo vam dosegljivi na elektronskem naslovu info@dobrova-polhovgradec.si, kamor lahko naslovite vaša vprašanja, predloge in pobude. Te lahko oddate tudi preko elektronskega obrazca na občinski spletni strani www.dobrova-polhovgradec.si.

Da bi vam komunikacijo z Občino čim bolj približali, sta vam na voljo tudi podžupanski pisarni, kjer se po predhodni najavi lahko sestanete s podžupanjama Ano Oblak (podžupanska pisarna Polhov Gradec, vsak prvi ponedeljek v mesecu) in Ireno Bačlija Brajnik (podžupanska pisarna Dobrova, vsak prvi torek v mesecu). Prav tako se je potrebno predhodno naročiti za sestanek z županom Juretom Dolinarjem. Občane naprošamo, da se na sestanke pripravijo tako, da predhodno predložijo vso gradivo oziroma informacije, s katerimi razpolagajo. Na ta način bomo k zadevi lahko pristopili konstruktivno.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

 

Občina Dobrova - Polhov Gradec

Oglejte si tudi