Logo MojaObčina.si
DANES
18°C
4°C
JUTRI
23°C
8°C
Oceni objavo

POLOVIČNA ZAPORA KRIŽIŠČA REGIONALNE CESTE LJUBLJANICA–LJUBLJANA IN LOKALNE CESTE POLHOV GRADEC–KOSMAČAR V OBMOČJU AVTOBUSNE POSTAJE POLHOV GRADEC

Obveščamo vas, da bo v tednu od 9. do 13. maja 2022 na območju križišča regionalne ceste Ljubljanica–Ljubljana (od km 8,870 do km 9,020) in lokalne ceste LC067091 Polhov Gradec–Kosmačar vzpostavljena polovična zapora ceste, ki bo predvidoma trajala do 31. avgusta 2022. Najprej bo zapora vzpostavljena na območju avtobusnega obračališča, nato pa se bo delna zapora ceste prestavljala skladno z napredovanjem del. Začetna situacija je vidna na prilogi.

Polovična zapora ceste bo vzpostavljena zaradi pričetka del za prenovo območja avtobusne postaje, ki vključujejo tudi rekonstrukcijo avtobusnega obračališča in vozišča na območju križišča. Najprej se bodo pričela dela za prenovo ceste, v nadaljevanju pa bo potekala tudi prenova samega objekta.

Vsem občanom in drugim uporabnikom ceste se vnaprej zahvaljujemo za potrpežljivost v času zapore in upoštevanje začasne prometne signalizacije.   


Občina Dobrova - Polhov Gradec

Oglejte si tudi