Logo MojaObčina.si
DANES
20°C
10°C
JUTRI
19°C
13°C
Oceni objavo

Barvita jesen polhograjskih balinarjev

Balinarska sekcija DU Polhov Gradec pod vodstvom Janeza Založnik je končala turnirje za leto 2023. Krepko smo že zakorakali v jesenske dni, ko nam narava vsak dan natrosi novo barvno simfonijo na naše igrišče. Prve decemberske dni je pa že sneg pobelil našo progo. S treningi smo končali na domačem igrišču in odšli z mesecem novembrom v Ljubljano. Enkrat tedensko imamo trening v BK Zarja, Linhartova ulica 47. V tej ogrevani športni dvorani smo do aprila. V tem obdobju igramo tudi zimsko ligo. Tekme so se začele že takoj v začetku novembra.

Ko igramo v Ljubljani, se radi spominjamo turnirjev, ki smo jih odigrali med letom.

Rezultati letošnjih turnirjev:

ŽENSKA EKIPA: Polhov Gradec – prvič nismo izvedli turnirja doma zaradi premalo prijavljenih ekip (zdravstveni razlogi).

Turnir Osrednjeslovenske regije Ljubljana Vič–Rudnik – 1.mesto. Postale smo prvakinje in odšle na državno tekmovanje v mesecu septembru v Postojno.

Turnir na Igu – 1.mesto

Turnir v Dragomerju – 3. mesto

MOŠKA EKIPA: Polhov Gradec – 3. mesto, Preserje – 2. mesto, Ig – 2. mesto, Notranje Gorice – 1. mesto.

Zimska liga – 3. mesto.

Zdrav duh v zdravem telesu! Vsak korak in prijetno druženje šteje h krepitvi imunskega sistema. V letošnjem letu smo pridoboli dve novi balinarki. Prijazno pa vabimo v svoje vrste še nove članice in člane. Pridružite se nam, saj imamo igrišče v prelepem polhograjskem kotičku, kjer se sliši petje ptic in žuborenje Božne.

Cecilija Jarc                                                

Oglejte si tudi