Logo MojaObčina.si
DANES
12°C
8°C
JUTRI
19°C
7°C
Oceni objavo

Noč godbe 2022 - Spektakel filmske glasbe

Kot bi mignil se je leto spet obrnilo naokoli in zopet je prišlo novo šolsko leto. In kot se začenja šola in prihajajo novi izzivi, tako tudi glasba v jeseni potrka na našo dušo. Poučevanje v Glasbeni šoli Emil Adamič je že v polnem teku in učenci že pridno vadijo in nabirajo novih znanj. Četudi je prenekateri instrument čez poletje nabiral prah, je ta že preteklost…

Jesen prinese tudi tradicionalni veliki koncert Godbe Dobrova – Polhov Gradec in Glasbene šole Emil Adamič z naslovom Noč godbe. Po lanskem zelo uspešnem praznovanju 10-letnice Godbe in Glasbene šole na jesenskem in spomladanskem koncertu, je naslednji spektakel tik pred vrati. Po več kot polletni intenzivni pripravi nas bo tokrat presenetila najboljša filmska glasba z izjemnimi gosti. Kateri so ti znani igralci iz sveta filma, naj zaenkrat ostane še skrivnost, a potekajo zaključni dogovori za celo osebno srečanje z njimi. Držite pesti, da nam uspe!

Do takrat pa si zapišite  - petek 21. oktober ob 20h in nedelja 23. oktober ob 17h v športni dvorani na Dobrovi – Noč godbe 2022. Vabljeni!

Oglejte si tudi