Logo MojaObčina.si
DANES
16°C
3°C
JUTRI
18°C
7°C
Oceni objavo

Feniks vstaja! Nujno branje za uglasitev na novo dobo

Knjiga Feniks vstaja je zgodba o tem, kako se krilato bitje, ki je eone dolgo živelo v samo-pozabljenju, znova spomni svoje krilatosti. Jezik, ki ga knjiga uporablja, naslavlja tisti del vas, ki je bil družbeno načrtno zanemarjen, to je vaša Duša. Jezik duše je jezik ljubezni, je jezik ustvarjalnosti, je jezik kreacije. Svet kot ga poznamo, in ki je bil poveznjen čez naše poreklo, čez našo Dušo, je narejen z edinim namenom, da nas drži čim dlje od Nje.

Naše poreklo, naša Resnica ne more biti v nedogled zatirana iz preprostega razloga, ker je Živa. Nekaj časa jo lahko stradamo, nato pa se v njej zgane samo-ohranitveni mehanizem, vztrepeta, se otrese kalupa in kot kal iz semena požene svoj obraz k soncu. Zdaj smo tu. Človek Feniks se znova spominja svoje ustvarjalne Moči. Bodite eden izmed njih, ki to hočejo zase.

Pot do kril ni pot premlevanja, analiziranja, govorjenja, polemiziranja… še enega načina, kako nekaj tujega natrpamo vase in jo še bolj zadušimo. Pot krilatosti vodi ravno v nasprotni smeri – v celoviti pozabi podružbljene osebnosti. Kako to naredimo? Kako se v celoti pozabim v tem, kar sem, kar so me naučili? Kako pozabim ječarski svet in njegov ritem, če je to vse, kar poznam? Kako iz teme zatipam lastno pristnost? Kako se spomnim svoje krilatosti, svoje zdravosti, svojega sijaja? Kako pridem do moči, da zmorem stopiti na pot samoniklosti, iz katere hočem in zmorem odločitve vleči iz sebe in stati za njimi brez omahovanja? Kako se očistim programa, ki me duši? Kaj zares hočem?

Knjiga se blago dotika trenutnega stanja na Zemlji, a dovolj, da razumete položaj, iz katerega izhajate. Izveste tudi, kam bi morali usmerjati svoje moči in kako to naredite. Namenjena je prebuditvi ustvarjalnosti v vas, da vas opolnomoči, da očisti iz vas vse tuje, da bi vaša hotenja, vaše srčnosti, vaša veselja, mogla priti na plan in stopiti na pot uresničitve.

Spletna knjigarna https://solahosta.com/about/spletna-knjigarna/

Sijte in ostajajte sijajni, Marjeta Šumrada

Oglejte si tudi