Logo MojaObčina.si

Dobrova-Polhov Gradec

DANES
28°C
20°C
JUTRI
30°C
17°C
7402

Aktualne in prihajajoče zapore cest v občini Dobrova - Polhov Gradec

Občina Dobrova - Polhov Gradec obvešča vse občane in druge uporabnike cest o aktualnih zaporah cest zaradi gradbenih del:

1. POPOLNA ZAPORA REGIONALNE CESTE LJUBLJANICA–LJUBLJANA (MALA VODA)

Obveščamo vas, da je na regionalni cesti Ljubljanica–Ljubljana, odsek Briše (Mala voda), do 27. aprila 2022 vzpostavljena popolna zapora ceste, zato prevoz ne bo mogoč.

2. POPOLNA ZAPORA CESTE ŠUJICA–STRANSKA VAS

Obveščamo vas, da je na cestnem odseku Šujica–Stranska vas, od regionalne ceste do novo urejenega križišča v Stranski vasi, do 30. aprila 2022 vzpostavljena popolna zapora ceste. Predvideno je podaljšanje zapore ceste. Za najnovejše informacije spremljajte občinsko spletno stran www.dobrova-polhovgradec.si.

3. POPOLNA ZAPORA CESTE ŽEROVNIK–OSREDEK–TOPOL, ODSEK ŽEROVNIK–OSREDEK

Obveščamo vas, da je na cesti Žerovnik–Osredek–Topol, odsek Žerovnik–Osredek, do 30. aprila 2022 vzpostavljena popolna zapora ceste, na odseku od table za konec naselja Gabrje do Osredka pri Dobrovi. Popolna zapora ceste je vzpostavljena vsak delavnik med 8. in 17. uro.

Predvideno je podaljšanje zapore ceste. Za najnovejše informacije spremljajte občinsko spletno stran www.dobrova-polhovgradec.si, kjer je vsak četrtek objavljen tudi prometni režim za prihajajoči vikend.

4. POLOVIČNA ZAPORA REGIONALNE CESTE LJUBLJANICA–LJUBLJANA, ODSEK DVOR–BELICA

Obveščamo vas, da je na regionalni cesti Ljubljanica–Ljubljana, na odseku od Dvora do Belice, do 15. novembra 2022 vzpostavljena polovična zapora ceste.

5. POLOVIČNA ZAPORA REGIONALNE CESTE LJUBLJANICA–LJUBLJANA, ODSEK HRASTENICE–ŽIROVNIK

Obveščamo vas, da je na regionalni cesti Ljubljanica–Ljubljana, na odseku od Hrastenic do Žirovnika, do 30. decembra 2022 vzpostavljena polovična zapora ceste.

PRIHAJAJOČE ZAPORE CEST V OBČINI DOBROVA - POLHOV GRADEC

POLOVIČNA ZAPORA REGIONALNE CESTE LJUBLJANICA–LJUBLJANA, ODSEK OD KROŽIŠČA NA DOBROVI DO KRAJEVNE TABLE DOBROVA, IN OBČASNA POPOLNA ZAPORA IZVOZA ZA HORJUL V KROŽIŠČU DOBROVA:

Obveščamo vas, da se bodo v aprilu predvidoma pričela dela v sklopu izgradnje nove čistilne naprave na Dobrovi (gradnja fekalne kanalizacije in vodovodnega priključka), zaradi katerih bo na regionalni cesti Ljubljanica–Ljubljana, na odseku od krožišča na Dobrovi do krajevne table Dobrova vzpostavljena polovična zapora ceste.

Občasno bo predvidoma vzpostavljena tudi popolna zapora izvoza za Horjul v krožišču Dobrova. Obvoz bo v času zapore urejen na relaciji krožišče–Polhograjska cesta–Ulica Vladimirja Dolničarja–Horjul. 

Za najnovejše informacije spremljajte občinsko spletno stran www.dobrova-polhovgradec.si.

POPOLNA ZAPORA CESTE BREZJE–PODOLNICA

Obveščamo vas, da bo zaradi preplastitve ceste LC 067021 Dobrova–Horjul med naselji Brezje in Podolnica (med hišno številko Brezje 1 do meje z občino Horjul) od 21. aprila 2022 od 16. ure do 23. aprila 2022 do 7. ure vzpostavljena popolna zapora ceste. Obvoz bo potekal na relaciji Dobrova–Polhov Gradec–Dolenja vas pri Polhovem Gradcu–Zaklanec–Horjul–Šentjošt nad Horjulom. Prosimo, da upoštevate začasno prometno signalizacijo. Hvala za razumevanje.

V primeru slabega vremena bodo dela in popolna zapora ceste prestavljeni v čas od 28. aprila 2022 od 16. ure do 30. aprila 2022 do 7. ure. Za najnovejše informacije spremljajte občinsko spletno stran www.dobrova-polhovgradec.si.


Občina Dobrova - Polhov Gradec

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi