Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
3°C
NED.
23°C
5°C
Oceni objavo

Nov razpis za nepovratna sredstva v podporo naložbam v predelavo, trženje, oziroma razvoj kmetijskih proizvodov

Spoštovani

 

Teden je naokoli in spet se javljamo z novimi ter aktualnimi razpisi, na katere se lahko prijavite, in mi vam z veseljem pri tem pomagamo. Ta teden je novost razpis na področju kmetijstva, v nadaljevanju pa najdete tudi vse aktualne razpisane možnosti financiranja vaših poslovnih idej, naložb ali razvoja v vašem podjetju.

Nov razpis! Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je razpisalo 5. Javni razpis za podukrep 4.2.  - Podpora za naložbe v predelavo, trženje, oziroma razvoj kmetijskih proizvodov za leto 2019 za nepovratna sredstva do 9.000.000 € za podjetnike, posameznike, zadruge, zavode in gospodarske družbe.

Podrobnosti o razpisu tukaj!
 

Še vedno se lahko prijavite na razpis za ugodne kredite SID banke, energetske sanacije, naložbe v pred industrijsko predelavo lesa.
 

Za več informacij o razpisih ter o tem, kako vam pomagamo pridobiti vire financiranja, nas lahko kontaktirate na info@tiko-pro.si.

 

 

Aktualni razpisi

 

Nepovratna sredstva do 20% za naložbe v učinkovito rabo energije ter obnovljive vire energije


Poleg nepovratnih sredstev je možno pridobiti tudi ugodni kredit do 80% z obrestno mero 3 mesečni euribor + 0,00%. Upravičenci so podjetja vseh velikosti. 
Podrobnosti o razpisu tukaj.

Pišite nam na info@tiko-pro.si Sredstva so na voljo le do porabe sredstev.

 

Ugodni krediti SID banke

 

SID banka ponuja podjetjem različne vire financiranja z odplačilno dobo v nekaterih primerih kar do 30 let.  Podrobnost o kreditnih shemah najdete tukaj.

Pišite nam na info@tiko-pro.si – ugodni krediti so namreč na voljo le do porabe sredstev! 
 

Nepovratna sredstva za naložbe v pred industrijsko predelavo lesa


Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano sofinancira investicije v novo opremo in stroje za pred industrijsko predelavo lesa. Višina subvencije znaša 40% ter do 0,5 mio eur nepovratnih sredstev. Rok za prijavo je 23.4.2019.  
Podrobnosti o razpisu tukaj.

Pišite nam na info@tiko-pro.si, da skupaj pripravimo zmagovalni projekt. 
 

Nepovratna sredstva za raziskovalno razvojne projekte – SME Instrument


Imate inovativni projekt z izjemnim tržnim potencialom in ste že na fazi prototipa? Predlagamo vam nepovratna sredstva v Bruslju.
Osnovne informacije o razpisu tukaj.

 

 

Razpisna dokumentacija

 

 

PDF datoteka

 

PDF datoteka z EU razpisi

 


 

Želimo vam uspešen teden!

Ekipa Tiko Pro

T: +386 (0)5 90 12 669
E: info@tiko-pro.si
F: +386 (0)1 300 70 25

 

Sledite nam na Facebok-u

 

 


 

Spoštovani! To elektronsko sporočilo ste prejeli, ker nam je v preteklosti Vaš naslov že bil posredovan kot prijava na prejemanje naših obvestil, lahko pa smo Vaš naslov v sistemsko bazo dodali tudi na osnovi predhodnih stikov ali na osnovi vaših javno objavljenih podatkov.

V kolikor ste prejeli to obvestilo nehote ali pa ne želite več prejemati aktualnih e-obvestil, prosimo kliknite za odjavo tukaj!

Za spremembe razpisov in rokov ne odgovarjamo!

Sporočilo težko preberete? Kliknite za ogled na spletu.

 

 

Oglejte si tudi