Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
5°C
SOB.
24°C
6°C
Oceni objavo

Kulturno društvo Dobje ima novo vodstvo

V torek, 14. marca 2017, so se v Kulturnem domu Dobje na volilnem občnem zboru zbrali člani kulturnega društva Dobje, kjer so pregledali dosedanje delo in finančno poročilo o delu društva. Sprejeli so tudi program dela za leto 2017.

Poročilo o delu društva in finančno poročilo je podala predsednica društva Jožica Salobir. Iz poročila izhaja, da je bilo delo društva v minulem letu uspešno, saj je bila realizirana večina letnega programa. Žal ni bilo možnosti za ponovitev vesele igre, ki so jo člani dramske sekcije naštudirali preteklo leto. Mešani pevski zbor, ki je deloval 15 let, je zaradi objektivnih razlogov prenehal z delovanjem, kar je vsekakor škoda.

Člani društva so potrdili program dela za leto 2017, s katerim je predvideno nadaljevanje tradicionalne prireditve v kraju in poživitev dela posameznih sekcij (od folklorne skupine do ponovne ustanovitve pevske skupine). Tamburaško sekcijo bo še naprej vodila Jožica Salobir, sekcijo harmonikarjev pa Vlado Robič.

Člani društva so nato izvolili nov upravni in nadzorni odbor, za predsednika društva je bil izvoljen Peter Frece, na mesto tajnice Teja Bezgovšek, za blagajničarko so izvolili Marjano Bevc.

Člani so se za dolgoletno delo in vodenje društva zahvalili dosedanji predsednici Jožici Salobir in jo predlagali za častno predsednico društva.

Oglejte si tudi