Logo MojaObčina.si
JUTRI
17°C
1°C
SRE.
13°C
6°C
Oceni objavo

V Cerkljah odprli novo trgovino Spar

V četrtek, 19. oktobra ob 9.00 uri so v Cerkljah slovesno odprli novo trgovino Spar, nasproti bencinskega servisa. Odprtja se je v deževnem vremenu udeležilo veliko kupcev od blizu in daleč. Trgovino so zgradili v pol leta! Trgovina se razprostira na več kot tisoč kvadratnih metrih in je zelo dobro založena. Kupcem je na voljo okoli 50 parkirnih mest. Pri izgradnji je vseskozi tvorno sodeloval pri načrtovanju in izgradnji nove Spar trgovine cerkljanski župan Franc Čebulj. Otvoritve pa se iz zdravstvenih razlogov ni mogel udeležiti. 

Slovesno so novo trgovino Spar odprli  izvršni direktor Spar Slovenije Jure Petkovšek,  direktor prodaje Spar Matevž Brunč, poslovodja trgovine Spar Tjaša Šmit in podžupan Občine Cerklje Miha Zevnik. Na voljo so bile  med drugim brezplačne  degustacije in  nagradne igre. 

Na slovenski trg so leta 1991 prinesli nakupovalno izkušnjo in prvo  Spar trgovino v Sloveniji in sicer v Ljubljano, po zgledu sodobnih evropskih trgovin in si postavili jasne smernice delovanja.

Še danes je temelj njihovega dela: ponuditi najboljše razmerje med kakovostjo in ceno, zagotoviti široko in pestro izbiro, poskrbeti za vedno sveže izdelke in družno delati za skupni cilj – zadovoljstvo vsakega kupca. S predanim delom in jasno strategijo so ustvarili zgodbo o rasti z odpiranjem novih trgovin, zgodbo o razvoju z nenehnim uvajanjem novosti v ponudbi, zgodbo o zaupanju s posluhom za raznovrstne želje  kupcev ter zgodbo o partnerstvu z nešteto domačimi in tujimi dobavitelji, z več tisoč sodelavci in zgodbo o poslovnem ugledu z razvijanjem pravih vrednot.

Besedilo in foto Janez Kuhar

Cerklje, 19.10. 2023

Oglejte si tudi